• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 
Afgelopen zondag, 7 april, werd de eerste wedstrijd van de Westfield Against Cancer Cup verreden. Een fantastisch evenement, wat onder grote belangstelling plaatsvond. In de pauze vond, na een indrukwekkende presentatie van Against Cancer, de symbolische overhandiging van het hoofdsponsorschap aan stichting Against Cancer plaats.

Helaas eindigde de wedstrijd voor BA-Motorsport in mineur alhoewel Eric Houtman zich goed staande wist te houden.Lees verder
Westfield AGAINST CANCER Cup 29-03-2013, 17:30
Op 28 maart 2013 werd middels loting de opvolger van Multegra als hoofdsponsor van de WestfieldCup getrokken. Dankzij een groot gebaar van Jan Frensch zal de WestfieldCup in 2013 "Westfield AGAINST CANCER Cup" gaan heten.Lees verder
Samen AGAINST CANCER 29-01-2013, 10:43
Zoals u hebt kunnen lezen of wellicht al heeft gehoord ondersteunt BA-Motorsport dit jaar AgainstCancer. Een stichting die zich inzet voor kinderen die geconfronteerd worden met kanker in de leeftijd tot 21 jaar.

Lees hier hoe ook u ons kunt helpen met de strijd die vele kinderen dagelijks voeren!Lees verder
Atensus verlengt overeenkomst 17-01-2013, 12:12
Sinds begin 2012 kon Atensus zich al partner noemen van BA-Motorsport. Adviesbureau Atensus en BA-Motorsport, 2 verschillende werelden met verrassend veel gemeenschappelijk.

De samenwerking is tot op heden zo prettig ervaren dat Atensus besloten heeft de samenwerking te verlengen.Lees verder
Geen inleidende tekst.Lees verder
Al wekenlang keken de rijders uit de Westfieldcup uit naar de seizoensfinale van 2012 op het Grand Prix circuit van de Nurburgring. In 2010 vormde het circuit ook al het decor voor de afsluiter van het seizoen. De weersverwachtingen waren dit jaar een stuk beter dan 2 jaar geleden toen de temperaturen al onder nul lagen.

En de verwachtingen werden volledig waargemaakt. Het werd een fantastisch evenement, waar door iedereen nog lang met plezier op terug gekeken zal worden. Lees verder
Op het duinencircuit van Zandvoort werd de 6e wedstrijd van het seizoen verreden. Een wedstrijd waarin BA-Motorsport het lastig had en de altijd goedgemutste Danny Lammers zijn 1e overall overwinning wist te boeken.Lees verder
Ondanks alle drukte met verhuizingen en diverse vakanties lukte het BA-Motorsport om met een volledige bezetting af te reizen naar Zandvoort voor het 5e evenement van dit jaar. En met succes!

Lees verder
Programma Zolder Superprix 04-07-2012, 10:51
Geen inleidende tekst.Lees verder
In 2000 werd Herman Brood door Cargotec uitgenodigd om tijdens de RAI-beurs een HIAB-kraan te beschilderen. Tijdens de RAI van 17-21 april dit jaar zal deze zelfde kraan, een Hiab 102, worden geveild ten behoeve van War Child.

Lees verder

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners