Website sponsor

Westfield Against Cancer CupNet als voorgaande jaren zullen we ook in 2013 aan de start verschijnen van de Westfield Cup. Deze cup is gebaseerd op de raceversie van de Westfield. Een spectaculaire klasse die de afgelopen jaren mogelijk gemaakt werd door de WestfieldRijdersVerneiging. De Westfield Cup heeft als basis de DNRT, maar organiseert ook zelf jaarlijks enkele wedstrijden in het buitenland.
 
De auto heeft 170pk, weegt slechts 550kg en in combinatie met achterwielaandrijving, en een bijzonder laag zwaartepunt levert dit een op-en-top raceauto en 1 van de snelste klasses in de DNRT…!!! Door de beperkingen die gesteld zijn aan het aanpassen van de auto zijn de auto’s gelijk aan elkaar en is de competitie in deze klasse zeer groot. Daarnaast zijn hierdoor de kosten voor het rijden in deze klasse beperkt. De klasse rijdt jaarlijks ongeveer 7 wedstrijden die verreden worden op circuits als Zandvoort, Assen, Oschersleben (DE), Hockenheim (DE), Nurburgring (DE), Zolder (B), Spa (B) en in 2013 zelfs Dijon (Fr). Gemiddeld staat er een startveld van 25 a 30 auto's.

Nieuwe klasse sponsor


De afgelopen seizoenen hebben de logo's van TopGear, RTL GP, QuByte, Multegra prominent op de motorkappen van alle Westfield Cup racers gestaan. De nieuwe naamgever van de Westfield Cup is Against Cancer. BA-Motorsport zet zich in voor deze stichting, een stichting die zich inzet voor kinderen die getroffen zijn door kanker. Jan Frensch wist in 2013 het hoofdsponsorschap te winnen en werd gelijk enthousiast toen wij hem over deze mooie stichting vertelden. Jan heeft vervolgens besloten om het hoofdsponsorschap te schenken aan de stichting Against Cancer. Een genereus gebaar waar we als vertegenwoordiger van de Stichting hem zeer erkentelijk voor zijn.

De westfieldcup zal in 2013 dan ook Westfield Against Cancer Cup heten. Op alle auto's zal het logo van Against Cancer prominent pronken. Voor meer informatie over deze stichting informeer bij BA-Motorsport, klik hier voor de speciale pagina op onze website of ga naar www.againstcancer.nl 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners