• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Nieuwe sponsor: INTERWIJS

11-01-2010, 12:00 Terug naar het overzicht
Nieuwe sponsor: INTERWIJS
We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat Interwijs B.V. uit Meppel besloten heeft ons de komende jaren te sponsoren.

Interwijs BV is al 10 jaar succesvol in de internetbranche, met een team van 8 enthousiaste mensen. Kernactiviteit is het maken van professionele oplossingen op basis van internettechnologie. Gedreven door de instelling dat “oplossingen” ........

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat Interwijs B.V. uit Meppel besloten heeft ons de komende jaren te sponsoren.

Interwijs BV is al 10 jaar succesvol in de internetbranche, met een team van 8 enthousiaste mensen. Kernactiviteit is het maken van professionele oplossingen op basis van internettechnologie. Gedreven door de instelling dat "oplossingen” altijd beter kunnen en voor de gebruiker (klant) een positieve bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering of het bedrijfsresultaat. De oplossingen kenmerken zich door eenvoud vanuit de "gebruiker” gezien en zijn niet het doel maar een middel. Hierdoor zijn ze steeds in staat om samen met de klant te kijken naar mogelijkheden die het gewenste doel nastreven. Ze zetten zich in voor een langere termijn relatie met de klant. Uiteraard lukt dit alleen als een klant tevreden is met het product of de dienst die wordt geleverd.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners