• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

BA-Motorsport laat Zandvoort schieten

11-10-2010, 10:55 Terug naar het overzicht
BA-Motorsport laat Zandvoort schieten
A.s. weekend wordt de laatste wedstrijd in het Nederlands kampioenschap van de Westfield Cup verreden. Het toneel hiervoor is wederom Zandvoort. BA-Motorsport zal deze wedstrijd voorbij laten gaan.
Minder dan een week na Zandvoort zal de wedstrijd op Nurnbergring verreden worden. Deze laatste wedstrijd van het seizoen telt mee voor het Europees Kampioenschap. Juist deze laatste wedstrijd is voor BA-Motorsport erg belangrijk aangezien we daarin de 6e plaats innemen.
 
De wedstrijd op Zandvoort van a.s. weekend heeft geen grote waarde meer voor BA-Motorsport. In het klassement kan hooguit nog een top tien klassering behaald worden. We richten dan ook onze pijlen volledig op het Europees klassement en we gebruiken dan ook de komende weken om optimaal voorbereid te zijn.
 
Vanzelfsprekend zijn we wel aanwezig op Zandvoort om onze collega's aan te moedigen en te zien wie met uiteindelijke het Nederlands Kampioenschap opeist. Beste papieren heeft Francois Claeijs, maar ook de combinatie Hayley Lazell en Hans Wellink maken nog een hele goede kans. Dat het spannend blijft tot de laatste ronde is zeker.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners