• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Maak kans op leuke prijzen!

15-09-2010, 09:43 Terug naar het overzicht
Maak kans op leuke prijzen!
Dit jaar hebben we al een aantal mensen mogen verrassen met een dagje bijwonen op het circuit en een aantal gelukkigen hebben zelfs mee mogen meerijden tijdens de sponsordag.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief en maak kans om een keer mee te mogen rijden of één van de andere leuke prijzen!
Op racesnelheid meerijden op Spa Franchorchamps en door de befaamde bocht Eau Rouge? Meerijden tijdens de sponsordag in 2011? Een race te gast zijn bij ons team of één van de andere leuke prijzen winnen?
Dit is niet alleen voor onze sponsoren bereikbaar. Alle mensen die ingeschreven staan voor onze nieuwsbrief of die ons steunen middels het 'Vrienden van'- pakket maken hier kans op. Regelmatig trekken wij een gelukkige winnaar uit alle aanmeldingen.
 
Dit jaar hebben al 3 gelukkigen die ingeschreven stonden voor de nieuwsbrief mee mogen rijden op racesnelheid. 2 andere gelukkigen zijn onze gast geweest tijdens één van de races.
 
Kortom schrijf u nu ook in voor de nieuwsbrief of word 'Vriend van' en maak ook deze unieke kans. Voor meer informatie kunt u middels het contactformulier contact met ons opnemen.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners