• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Diverse artikelen in de media

14-06-2010, 11:59 Terug naar het overzicht
Diverse artikelen in de media
Veel is nagepraat over het mooie weekend in Spa. In diverse media is dan ook weer veel gepubliceerd. Ditmaal vonden wij diverse filmpjes, en artikel in RaceXpress en natuurlijk de nieuwe RTLGP!
Een raceverslag van RaceXpress.com, nieuws over de Westfield Cup en diverse foto's en filmpjes zijn in de media verschenen. En zeker de diverse onboard video's op het circuit van Spa zijn de moeite waard zijn om te bekijken.
 
Het verslag van het 4e raceweekend geschreven door RaceXpress.com is door diverse media gepubliceerd. Hieronder vindt u een overzicht:
RaceXpress.com
Autosport.nl


Ook stond in de nieuwste RTL GP een mooi artikel van Rob Karst die enkele wedstrijden heeft meegedaan in de RTL GP auto.

Klik hier voor diverse onboard filmpjes die gemaakt zijn op het circuit van Spa. In de film van Sigi Wadsack is op camera die naar achteren gericht goed het gevecht van Patrick om plaats 10-15 te zien. In deel 2 hiervan is te zien dat Patrick kan profiteren van een fout van Sigi, wat uiteindelijke een hele mooie en verdiende 11e plaats oplevert. 
Volgende week verwachten wij de foto's van Spa en de sponsordag online te kunnen plaatsen.
 
Hoe een natte race op Spa eruit ziet onboard laat Co de Vet heel mooi zien in een paar van zijn video's. 

Tot slot vindt u hier nog een artikel over de wedstrijd in Assen wat in Duitsland gepubliceerd is en overgenomen door KW suspensions.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners