• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

ITIcon B.V. sponsort BA-Motorsport!

24-02-2010, 20:45 Terug naar het overzicht
ITIcon B.V. sponsort BA-Motorsport!
ITicon B.V. heeft toegezegd het komende jaar BA-Motorsport te ondersteunen. ITIcon B.V. is als sinds 1997 gespecialiseerd in het leveren van interim-, project- en servicemanagers.
ITicon B.V. heeft toegezegd het komende jaar BA-Motorsport te ondersteunen. ITicon B.V. is als sinds 1997 gespecialiseerd in het leveren van interim-, project- en servicemanagers. Kenmerkend voor de medewerkers van ITicon B.V. zijn hun enorme drive en betrokkenheid bij de klant. Middels ons contactformulier kunt u meer informatie of contact opnemen met ITicon B.V.
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners