• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Samen AGAINST CANCER

29-01-2013, 10:43 Terug naar het overzicht
Samen AGAINST CANCER
Zoals u hebt kunnen lezen of wellicht al heeft gehoord ondersteunt BA-Motorsport dit jaar AgainstCancer. Een stichting die zich inzet voor kinderen die geconfronteerd worden met kanker in de leeftijd tot 21 jaar.

Lees hier hoe ook u ons kunt helpen met de strijd die vele kinderen dagelijks voeren!

BA-Motorsport steunt dit jaar Racing Against Cancer. Racing Against Cancer is de nieuwe naam van stichting Racen tegen Kanker. Door de stichting worden al sinds 2004 gezinnen waarvan een kind getroffen is door de ziekte kanker geholpen. Door het organiseren van evenementen met zieke gezinnen maar ook helpen van gezinnen die, doordat ze een kind hebben met kanker, in de financiële problemen zijn gekomen. De doelgroep betreft kinderen met kanker in de leeftijd tot 21 jaar.

Diverse activiteiten
BA-Motorsport zal onder andere aanwezig zijn op de circuitdag waar kinderen met kanker en hun directe familieleden mee mogen 'racen' in één van auto's van BA-Motorsport. Voor ons een relatief kleine moeite, voor hen een onvergetelijke dag en een dag waarbij ze even hun zorgen kunnen vergeten.

Daarnaast proberen we met onze activiteiten geld in te zamelen voor dit goede doel en ook de naamsbekendheid van de stichting te vergroten.

Hoe kunt u helpen?
Van diverse relaties krijgen we het verzoek op welke manieren ze ons, BA-Motorsport en Racing Against Cancer kunnen helpen met het bereiken van ons doelen.

Allereerst is het natuurlijk mogelijk om als u besluit BA-Motorsport te sponsoren om hierbij afspraken te maken over de tegenprestatie. Zo heeft bijvoorbeeld onze sponsor Adviesbureau Atensus extra middelen beschikbaar gesteld waarmee we de circuitdag mogelijk maken.

Daarnaast zullen vanaf begin maart op de website van Racing Against Cancer (www.againstcancer.nl) alle namen van de deelnemers aan de circuitdag getoond worden. U kunt dan deze deelnemers (dus ook BA-Motorsport) ‘sponsoren’ en een donatie doen. Deze giften komen direct bij de Stichting Racing Against Cancer. Een stukje waardering voor het werk van de stichting Against Cancer en onze inzet.

Natuurlijk kosten onze raceactiviteiten en de activiteiten die wij voor Stichting Against Cancer verrichten geld. Voor degene die ons, BA-Motorsport willen ondersteunen en tegelijkertijd ook de activiteiten van Stichting Against Cancer hebben we een zogenaamde "Club van 100" opgezet.

Club van 100
Met de club van 100 vragen we bedrijven en instellingen, particulieren om een bedrag van 100 euro te sponsoren aan BA-Motorsport. Van dit bedrag wordt 30% direct gereserveerd voor de Stichting Against Cancer. Maximaal 20% van dit bedrag wordt gebruikt om de naamsbekendheid van de stichting Against Cancer te vergroten (denk aan stickers, uitingen op racekleding, websites, servicetruck etc.). De rest van de donatie wordt gebruikt om de kosten voor de activiteiten van BA-Motorsport te dekken. Dus ook de kosten die gemaakt worden als we kinderen uitnodigen voor een racedag, raceauto beschikbaar stellen voor beurzen etc.

Dus wilt u ons ondersteunen en tegelijk ons helpen met het goede doel? Maak dan 100 euro over op bankrekeningnr. 1706.47.056  t.a.v. St. BA-Motorsport, Nijeveen en o.v.v. "Club van 100 RAC

Wij verzoeken bedrijven die ons steunen een logo toe te zenden, waarna we dit zullen plaatsen op onze speciale "Club van 100” pagina op onze website.

Particulier en ook uw steentje bijdragen?
Particulieren die ook op deze manier ons willen ondersteunen kunnen ook een bedrag overmaken op bankrekeningnummer 1706.47.056 t.a.v. St. BA-Motorsport, Nijeveen en o.v.v. "Ook wij helpen”. Ook voor deze donaties geldt dat 30% naar de Stichting Against Cancer gaat. 20% indirect ingezet wordt voor Against Cancer en het restant wordt gebruikt voor de dekking van onze kosten.

Voor meer informatie over wat u kunt doen, neem contact op met ons!


Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners