• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Programma en kaarten Superleague Zolder

13-07-2010, 14:09 Terug naar het overzicht
Programma en kaarten Superleague Zolder
Het programma voor het Superleague weekend op Zolder is bekend. Daarnaast heeft BA-Motorsport voor een zeer aantrekkelijke prijs kaarten weten te bemachtigen voor dit weekend.
Klik hier voor het programma
 
Exclusief voor onze supporters hebben we voor het Superleague weekend op Zolder kaarten kunnen regelen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
 
Prijzen kaarten (voor alle kaarten geldt, op=op):
Paddock zaterdag: 20 euro
Paddock zondag: 20 euro
 
In samenwerking met Dunlop Open kunnen we een mini-VIP programma aanbieden. Dit programma bestaat uit Toegang Tribune, Paddock en hospitality Dunlop Open, incl drinken binnenl. gedestileerd.
Mini-VIP zaterdag: 35 euro
Mini-VIP zondag: 45 euro
 
Voor bestellen van kaarten stuur een mail naar info@ba-motorsport.nl voor a.s. donderdag. OP=OP
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners