• U bent hier:

Website sponsor

Partner Cargotec veilt uniek kunstwerk van Herman Brood

12-04-2012, 23:02 Terug naar het overzicht
Partner Cargotec veilt uniek kunstwerk van Herman Brood
In 2000 werd Herman Brood door Cargotec uitgenodigd om tijdens de RAI-beurs een HIAB-kraan te beschilderen. Tijdens de RAI van 17-21 april dit jaar zal deze zelfde kraan, een Hiab 102, worden geveild ten behoeve van War Child.

De onlineveiling start 13 april op de website van Troostwijk auctions. De live veiling vindt plaats op vrijdag 20 april om 17 uur in de Cargotec stand 07.120 op de Bedrijfsautorai.

Herman Brood
Veelzijdig muzikant, dichter en schilder Herman Brood overleed in 2001 op een leeftijd van 54 jaar Hij was een zeer bekende en geliefde figuur in de Nederlandse kunstwereld. Broods kunst is expressief en modern met duidelijke invloeden uit de pop-art van de jaren vijftig en zestig, waarin traditionele schilderkunst samenvloeide met moderne massacultuur zoals stripboeken, films en reclameadvertenties.

Over Cargotec
Cargotec verbetert de efficiency van ladingstromen over land en over zee overal waar lading in beweging is. De merken Hiab, Kalmar en MacGregor, onderdeel van Cargotec, zijn gerenommeerde wereldleiders op het gebied van laad- en lossystemen. Cargotecs wereldwijde netwerk bevindt zich dicht bij klanten en biedt uitgebreide service die een ononderbroken, betrouwbare en jarenlange werking van de systemen garandeert. Met ongeveer 11.000 medewerkers realiseerde Cargotec in 2011 een verkoop van in totaal EUR 3,1 miljard. De klasse B-aandelen van Cargotec zijn genoteerd aan de NASDAQ OMX Helsinki onder het symbool CGCBV. Voor meer informatie zie: www.cargotec.com

 
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners