• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Partner Cargotec veilt uniek kunstwerk van Herman Brood

12-04-2012, 23:02 Terug naar het overzicht
Partner Cargotec veilt uniek kunstwerk van Herman Brood
In 2000 werd Herman Brood door Cargotec uitgenodigd om tijdens de RAI-beurs een HIAB-kraan te beschilderen. Tijdens de RAI van 17-21 april dit jaar zal deze zelfde kraan, een Hiab 102, worden geveild ten behoeve van War Child.

De onlineveiling start 13 april op de website van Troostwijk auctions. De live veiling vindt plaats op vrijdag 20 april om 17 uur in de Cargotec stand 07.120 op de Bedrijfsautorai.

Herman Brood
Veelzijdig muzikant, dichter en schilder Herman Brood overleed in 2001 op een leeftijd van 54 jaar Hij was een zeer bekende en geliefde figuur in de Nederlandse kunstwereld. Broods kunst is expressief en modern met duidelijke invloeden uit de pop-art van de jaren vijftig en zestig, waarin traditionele schilderkunst samenvloeide met moderne massacultuur zoals stripboeken, films en reclameadvertenties.

Over Cargotec
Cargotec verbetert de efficiency van ladingstromen over land en over zee overal waar lading in beweging is. De merken Hiab, Kalmar en MacGregor, onderdeel van Cargotec, zijn gerenommeerde wereldleiders op het gebied van laad- en lossystemen. Cargotecs wereldwijde netwerk bevindt zich dicht bij klanten en biedt uitgebreide service die een ononderbroken, betrouwbare en jarenlange werking van de systemen garandeert. Met ongeveer 11.000 medewerkers realiseerde Cargotec in 2011 een verkoop van in totaal EUR 3,1 miljard. De klasse B-aandelen van Cargotec zijn genoteerd aan de NASDAQ OMX Helsinki onder het symbool CGCBV. Voor meer informatie zie: www.cargotec.com

 
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners