• U bent hier:

Website sponsor

BA-Motorsport laat Zandvoort schieten

11-10-2010, 10:55 Terug naar het overzicht
BA-Motorsport laat Zandvoort schieten
A.s. weekend wordt de laatste wedstrijd in het Nederlands kampioenschap van de Westfield Cup verreden. Het toneel hiervoor is wederom Zandvoort. BA-Motorsport zal deze wedstrijd voorbij laten gaan.
Minder dan een week na Zandvoort zal de wedstrijd op Nurnbergring verreden worden. Deze laatste wedstrijd van het seizoen telt mee voor het Europees Kampioenschap. Juist deze laatste wedstrijd is voor BA-Motorsport erg belangrijk aangezien we daarin de 6e plaats innemen.
 
De wedstrijd op Zandvoort van a.s. weekend heeft geen grote waarde meer voor BA-Motorsport. In het klassement kan hooguit nog een top tien klassering behaald worden. We richten dan ook onze pijlen volledig op het Europees klassement en we gebruiken dan ook de komende weken om optimaal voorbereid te zijn.
 
Vanzelfsprekend zijn we wel aanwezig op Zandvoort om onze collega's aan te moedigen en te zien wie met uiteindelijke het Nederlands Kampioenschap opeist. Beste papieren heeft Francois Claeijs, maar ook de combinatie Hayley Lazell en Hans Wellink maken nog een hele goede kans. Dat het spannend blijft tot de laatste ronde is zeker.

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners