• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

Diverse artikelen in de media

29-10-2010, 17:30 Terug naar het overzicht
Diverse artikelen in de media
Naar aanleiding van de laatste wedstrijden in het kampioenschap zijn diverse artikelen in de media verschenen. Diverse kranten, maar ook nieuwspagina's op internet reppen over de Cup en de prestaties van BA-Motorsport.
RaceXpress was aanwezig op de Nürburgring en genoot van de finaleraces. Het raceverslag inclusief een interview met Patrick kunt u hier lezen.
Dit verslag is ook gepubliceerd bij de volgende media:
- DNRT
- Westfieldracing
- Autosport.nl
 
En we hebben ook nog eens een duitse versie gevonden. Klik hier om deze te lezen.
 
Ook in diverse lokale en regionale media is een mooi artikel gepubliceerd over de prestaties van ons team.
- Steenwijker courant (binnenkort ook online)
- Nieuwsbode
 
En natuurlijk ook RTL GP waarin in elke uitgaven een mooi stuk over de cup gepubliceerd wordt met daarin de ervaringen van een gastrijder.
 

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners