• U bent hier:

Website sponsor

Welkom!

Welkom bij BA-Motorsport. BA-Motorsport is een jong raceteam dat eind 2009 is opgericht. BA-Motorsport streeft er naar om niet alleen mensen voor een betaalbare prijs te laten racen, maar ook om relaties en sponsoren een platform te bieden voor relatiemarketing of personeeluitjes.

Daarnaast zetten wij ons actief in voor de stichting Against Cancer. Deze stichting organiseert uitjes en evenementen voor kinderen die getroffen zijn door kanker.
"Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker"

Wij doen ook mee aan de circuitdag van de Stichting Against Cancer op 7 augustus a.s. Steunt u ons doel, maak dan een donatie over naar de Stichting uit onzer naam en klik hier.

Indien u geinteresseerd bent of wij iets voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier op de pagina contact.
 
Wilt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes of kans maken om een keer uitgenodigd te worden voor één van de races? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief of
 
In 2019 verschijnen we aan de start van de Westfield Against Cancer Cup
 
 
 

BA-Motorsport actief bij Superleague Zolder!!

11-07-2010, 12:33 Terug naar het overzicht
BA-Motorsport actief bij Superleague Zolder!!
Dankzij bemiddeling tussen de organisatie van Dunlop Special Open en Sven Andries zullen een tiental Westfield rijders in het bijprogramma van de Superleague Formula aan de start verschijnen. De Euro Boss en de Dutch Super Car Challenge maken het tot één van de grootste racespektakels. Naar verwachting zal het evenement 50.000 tot 60.000 bezoekers trekken.
In de Superleague Formula op Zolder heeft BA-Motorsport een fantastisch alternatief voor het uitvallen van het reguliere raceweekend op Zolder van de Westfield Cup. BA-Motorsport zal éénmalig in de Dunlop Special Open Trophy klasse zijn opwachting maken tijdens de Superleague Zolder. De voetbalgerelateerde klasse is na de F1 de meest aansprekende klasse waarin verschillende voormalige F1-rijders aan mee doen zoals de rotterdammer Robert Doornbos.
 
De absolute top raceklasses zoals Superleague Formula, Dutch Super Car Challenge, Boss GP, Benelux Formule Ford en de Dunlop Special Open Trophy maken dit weekend een waar racespectakel.
Met naar verwachting 50.000 - 60.000 bezoekers zal het één van de grootste evenementen zijn. Traditiegetrouw zal RTL GP verslag doen van de Superleague Formula en SBS6 zal verslag doen van de Dutch Super Car Challenge.
 
BA-Motorsport heeft voor geinteresseerden en tegen een kleine vergoeding een aantal Paddock kaarten voor het weekend ter beschikking. Wilt u kaarten bestellen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier of door ons een mail te sturen.
 
Klik hier voor meer informatie over het superraceweekend
Klik hier voor meer informatie over de Dunlop Special Open Trophy

Contactgegevens


St. BA-MOTORSPORT
Wilhelminastraat 45
8331 ME Steenwijk

E: info@ba-motorsport.nl
W: www.ba-motorsport.nl

Partners